Salih Uçan Beşiktaş Forması - Salih Ucan Dan Quaresma Itirafi / Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor.

Salih Uçan Beşiktaş Forması - Salih Ucan Dan Quaresma Itirafi / Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor.. Beşiktaş, bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu salih uçan ile anlaştı. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında açıklamalarda bulunduç. Beşiktaş'tan salih uçan için transfer açıklaması! Salih uçan, alanyaspor'da 2 sezonda 74 maça çıkıp 4 gol atıp 11 asist yaparken daha önce; Alanyaspor forması giyen ve sözleşmesi haziran ayı sonunda bitecek olan salih uçan, kararını verdi.

27 yaşındaki futbolcu, i̇sviçre'nin sion takımında 20 maçta forma giymişti. Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Süper lig'de şampiyonluğa ulaşan beşiktaş'ta transfer çalışmakları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında açıklamalarda bulunduç. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı.

Son Dakika Besiktas Haberleri Siyah Beyazlilar Salih Ucan A Teklif Yapti
Son Dakika Besiktas Haberleri Siyah Beyazlilar Salih Ucan A Teklif Yapti from img3.aksam.com.tr
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği salih uçan, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın beşiktaş ile anlaştığı ileri sürüldü. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi. Salih uçan'ın alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 haziran'da sona eriyor. Kocadağ, aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan ile ilgili bir soruyu yanıtladı. Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım samet hoca, 'salih tüh kaçırdım seni, ben olsam beşiktaş'a gelirdin' dedi.

+ beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun açılmasını bekliyor. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Salih uçan ceza sınırında olduğu için beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. Salih uçan, alanyaspor'da 2 sezonda 74 maça çıkıp 4 gol atıp 11 asist yaparken daha önce; Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. .bitecek 27 yaşındaki orta saha salih uçan'la prensipte anlaştı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Salih uçan'ın alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 haziran'da sona eriyor. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı.

Son Dakika Transfer Haberi Adi Besiktas La Anilan Salih Ucan Alanyaspor A Veda Etti Fotomac
Son Dakika Transfer Haberi Adi Besiktas La Anilan Salih Ucan Alanyaspor A Veda Etti Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Bir dönem beşiktaş forması giyen eski futbolculardan fazlı ulusal, salih uçan'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya attı. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Salih uçan ceza sınırında olduğu için beşiktaş maçında forma giyemeyecek. .bitecek 27 yaşındaki orta saha salih uçan'la prensipte anlaştı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Alanyaspor forması giyen ve sözleşmesi haziran ayı sonunda bitecek olan salih uçan, kararını verdi.

Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Başta beşiktaş ve trabzonspor olmak üzere galatasaray'la fenerbahçe de salih uçan'ın peşine düştü. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Ana sayfa futbol beşiktaş, salih uçan'ı sezon sonunda kadrosuna katıyor! Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun açılmasını bekliyor. Bir dönem beşiktaş forması giyen eski futbolculardan fazlı ulusal, salih uçan'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya attı. Süper lig'de şampiyonluğa ulaşan beşiktaş'ta transfer çalışmakları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği salih uçan, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Beşiktaş'tan salih uçan için transfer açıklaması!

Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. + beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Salih uçan ceza sınırında olduğu için beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi.

Salih Ucan Besiktas Ile 3 Yillik Anlasti
Salih Ucan Besiktas Ile 3 Yillik Anlasti from cdn.sporx.com
Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde. Ben bunlara salih uçan'ı söyledim, almadılar. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında açıklamalarda bulunduç. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın.

Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Alanyaspor formasıyla eski günlerine geri dönen salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın beşiktaş ile anlaştığı ileri sürüldü. Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Süper lig'de şampiyonluğa ulaşan beşiktaş'ta transfer çalışmakları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Ben bunlara salih uçan'ı söyledim, almadılar. + beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı salih uçan. + beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook